82. rész

.::Jazz szemszöge::.

Az úton ismét aludtam, de végül az a fiú is szóba állt velem.
- Te miért jössz vissza a napfényes Floridából? - érdeklődött.
- Hogy jóvátegyem azt amit még lehet.
- Én, mert van valami film szerep, amit az egyik színész felmondott, mert nem hajlandó azzal a színész nővel dolgozni, csak azzal aki előtte mondott fel. Micsoda, dráma nem?
- Igen. - válaszoltam.
- Mond csak, te nem színész vagy?
- Voltam.
- Mibe is játszódtál? Tudom, mert nagyon jó film és Oszkárt is kapott.
- Nem fontos, nem voltak nagy szerepek, sokkal nagyobb film az élet, hidd el nekem.
- Ha te mondod. És, miért hagytad abba a színészkedést?
- Ez egy hosszú  és fárasztó tan messe. Mondjuk úgy egyszerűen, hogy meghaltam és újra éledtem, ezért új életet kezdtem.
- Hány éves is vagy?
- Húsz. Miért?
- Mert úgy beszélsz, mint a nagymamám, de ő 67. - ezen elmosolyodtam.
- Te nagyvárosi srác vagy igaz? Az életed mesés gazdag család, sok lóvé és persze tömérdek buli, amihez jobbnál jobb csajok társulnak.
- Jah, de mért? - értetlenedet.
- Mert te ezért nem értheted. Ha fele annyi dolog történt volna veled, mint velem, akkor értenéd, addig ne is próbáld meg.
- Jó. - válaszolt még egy keveset beszélgettünk, de nem ment bele az okos ember szerepébe, nem túl jó színész.
Mikor le szálltunk rögtön hívtam egy taxit a recepcióról, de a nő, akinek oda adtam a kocsimat vissza adott mindent, megismert.
- Tessék, ez az öné, köszönöm, hogy használhattam.
- Magának adtam.
- Én meg vissza adtam.
- Rendben, akkor majd kitalálok valamit. - kacsintottam és mentem a parkoló járgányomhoz, amivel bepakoltam és Fanta mellém ült az anyós ülésre. - Mehetünk! - pörgettem fel a motort. Meg álltam egy menhelynél és választottam egy apróságot, be mentem utána egy kis állat boltba szereztem neki cuccokat. Fanta is kapott egy új játékot, majd írtam egy papírt:
" Sajnálom, szeretlek. Mindent elcsesztem és hülye vagyok, és ezt ritkán mondom ki. De te vagy a legjobb testvér és a legjobb barát Zoe. Igazad van. Bocsáss meg kérlek.                             Jazz."
Az út folyamán rengetegszer elkönyveltem, hogy mit mondok Zoe-nak de mikor ott álltam a ház előtt, nem volt semmi ötletem. Csengettem. Ott hagytam neki a szőr gombolyagot és a dolgait a levéllel. Vártam, mikor ajtót nyitott nagyon meglepődött, de elolvasta levelet nézelődött és Fanta lebuktatott, így ki vándoroltam a rejtekemből, oda mentem, nem mondott semmit. Megöleltem.
- Sajnálom Zoe. - ennyit mondtam és már is megöleltem nem hagytuk egymást el egy darabig ez az ölelés mindkettőnkre rá fért.

2 megjegyzés:

  1. De jók lettek a részek és végre ki is békültek!!:DD Mosr már csak Zaynnel kell kibékülnie és happy van remélhetüleg egy kis ideig és utána újra egy kis izgalom!:D Várom a folytatást!!!!!;))

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük, Hát tartogatunk még némi meglepetést, de sajnos nem biztos, hogy minden bele fér. A részeket meg hamar hozzuk ;)

    VálaszTörlés