62.rész

.:: Jazz szemszöge ::.

Soha nem gondoltam volna, hogy én meghalok egy ember keze által. Talán tévedtem, de a legrosszabb, hogy nem a menybe jutok. Sok rosszat tettem életemben, vagyis az elmúlt 2 évben. Szerettem valakit, de az eszem máshoz húzott. Cserben hagytam azt, akire mindig számíthattam, de nem szándékosan. Sajnálom Zoe! Szívből sajnálom! Remélem egyszer megbocsájtasz, remélem Zayn is és Carlos is megbocsájt és mindazok, akiknek fájdalmat okoztam, de legalább jót is tettem. Megnyugtat az, hogy legalább Fanta jó kezekben van, az is hogy Blake-nek is sikerült némi pénzt adni, ő nem tudja mennyit jelent nekem az a kutya és persze az, akitől kaptam,  Zoe. Életemben sok dolgot szerettem volna megtenni:
>Színészet - egész jól ment 5/4
>Adomány - a semmitől több 5/2
>Szerelem - van vagyis volt, de reménytelen 5/1
>Utazás - sok helyen voltam, de még lenne látni való 5/3
>Iskola - nincs befejezve 5/2
>Ének - senki nem tudja 5/2
>Állatok - egy husky egész jó arány 5/3
>Család - Zoe megértése, és persze gyerekek 5/1
>Titkok - amiket meg kellet volna fejtenem 5/2
Összegezve ennyi, átgondolva idáig mindent, nem vagyok jó ember és a pokolra jutok. Remélem lesz valaki jó ismerős, a nagyit biztosan nem látom, mert ő a mennyben lógatja a lábait. Legalább nem öregen halok meg és a pályám csúcsán, mindig azt mondják, hogy a csúcson kell abba hagyni, ez kipipálva. Most valami jókat is számba kellene vetnem.
> Van akit őszintén és nagyon szeretek (Zoe, Nagyi, Zayn, Fanta, Alex és persze James)
> Van akivel jót tettem (Blake, Nagyi, Zoe, Zayn, Brad, Carlos és még mások)
> Van aki tényleg szeretet (Nagyi, Apa, Zoe..., Fanta, Brad, Carlos és egyéb emberek)
> Vannak igaz barátaim (Carlos, Blake és persze Fanta, Alex)
Ennyi a listám, legalább ha tényleg fel kell hoznom a jó dolgokat, és egészen két évvel ezelőttig a 18 éves szülinapomig én egy jó ember voltam. Tizennyolc éven át csak Zoe miatt hazudtam, hogy ne kerüljön bajba. Az elmúlt két évem volt zűrös és persze igazán baljós, de legalább élhettem. Ember lehettem, hibákkal  és vétkekkel, de igazából lehet, hogy ez nem én voltam, az igazi Jazmine valahol a kettő közt található meg, de most vegyük elő azokat amiket nem kellet volna:
> Rossz Jazz-t elő venni
> Házasság
> Ártani azoknak, akiket szerettem, akiket mindig szeretni fogok
Most már késő, de ha újból lesz esélyem egy másik életben szeretném másképp csinálni, olyan lenni, mint Zoe.
Zoe okos és szép, persze makacs, de ő az a lány, akinek a szívébe férkőzöl örök helyed van ott, és bármikor számíthatsz rá. Zoe az, aki nélkül az életed üres. Zoe az én második felem, bár kiderült, hogy nem a nővérem én mindig szeretni fogom. Egy dolog biztos, hogy a CD-t nem adtam át neki, egy CD-t, ami kizárólag őt illeti, remélem majd megtalálják a táskámban és Zayn is megkapja a levelem. Köszönöm, hogy élhettem. Remélem így fognak rám emlékezni és valakinek a szívében élni fogok. Az igazi Jazz-ként. Önmagamként. Nem úgy, mint amit elvártak tőlem, nem úgy, mint aki lettem, hanem az a Jazmine-ként, aki tényleg voltam.
- Kisasszony! - hallottam egy hangot.

1 megjegyzés: