78.rész

.:: Jazz szemszöge ::.

A ami órákat lezavartam egyet kivéve, pedig ma nem kellene kiakadnom. Mindegy nem érdekel. Remélem a tenger halálos, mert a napokba öngyilkos leszek.
 - Mindenki üljön le. Most. - mentem be az utolsó órámra. - Rád is vonatkozik. A kalapot is vedd le a szemüveggel együtt. - néztem egy lányra még is mit képzel?
- Még mindig én vagyok az öregebb. - kelt fel és nevetett. Zoe?
- Az nem lenne valami jó, mert én vagyok a tanár. - léptem közelebb hozzá és ismét rá szóltam - Vedd le a kalapot és ne zavard az órát.
- Mert mit csinál a tanítónéni? Elküld az igazgatóhoz?
- Pontosan. Mehetsz is oda! - nem hiszem el mi a francot akar, soha nem lesz nyugtom, elegem van öngyilkos leszek.
- Csak egy baj van. Nem vagyok diák. - dobta el a kalapom, amit Alex elkapott, minek hozta be ide? A szemüveget feltolta a fejére - Tudod vicces, hogy halottnak kellene, hogy legyél, de elégé élsz.
- Mit keresel itt?- sziszegtem.
- Ez én drága és egyetlen halott húgomat, aki...
- Saját életem élem. Nincs bele szólásod! - világosítottam fel.
- Kár, hogy nem úgy éled ahogy kellene. Én takarítok utánad. Pedig nem az a szakmám.
- Jaj a hatalmas nyomozó, aki elkapta a sorozat gyilkos. Miért nem otthon vagy és ápolod a pasid.
- Mert, valaki nem tud a seggén ülni. És mindenhova el kell mennie. - tette csípőre a kezét, azt hiszi félek elegem van belőle most már végképp hiába szeretem.
- Elnézést. -l épet oda az egyik fiú, így a szem harcnak vége lett.
- Mi van? - kiáltottunk rá egyszerre.
- Maguk testvérek, mert nem hasonlítanak egymásra. - mondta félénken.
- Anya ágról vagyunk. - válaszoltam neki kedvesen elvégre nem ő tehet arról, hogy itt van Zoe. - Figyeljetek, ki kell mennem vele megbeszélni a dolgokat, addig nézzétek át a 4. leckét. Köszönöm, ha valaki zajong következményekkel jár. - mondtam és megragadtam Zoe karját és kivezettem a teremből. - Még is mit akarsz? Menjek el veled? Menjek hozzá Zayn-hez, vagy a halálba küldesz? Képzeld nem megyek veled, hagyj békén végeztem veled. Zayn-ből elegem van és abból is, hogy mindent rám kensz, mint ha te tökéletes lennél. És a szemedben meghaltam kezelj is úgy.
- Elegem van belőled Jazmine, mindenkinek tönkre teszed az életét és nem látod mit művelsz. Utoljára kérem, hogy változz meg, mert különben örökre elfelejthetsz, engem, Zayn-t és Fanta-t is. - vágta a képembe.
- Remek, alig várom, tudod egyedül Fanta hiányzik, de mindegy tudtam, hogy az egyetlen ami fontos nekem, az is a tiéd lesz. Mindig az van, amit te akarsz és most hogy rendőr lettél észre sem veszel.... Jobb ha elmész, mert én meghaltam. Kezelj is úgy! Viszlát Zoe. - hagytam magára, nem tudom, hogy elment-e. Bementem a terembe, mindenki rám nézet.
- Jól van? - jött oda Roberto, mert igen ez az az osztály..
- Persze, remekül csak... - hagytam félbe - Mindenki át nézte a 4. leckét? Mert kérdeznék belőle. - a szőkeségek közül az egyik felállt és oda jött hozzám.
- Tudja, nagyon jó színész és még tanárnak is jó, de mi van a testvérével? - nézet rám.
- Szeretnétek tudni mindannyian?- néztem körül, mindenki letette a tollat és rám figyelt. Tehát igen. - Rendben. Azt tudjátok, hogy színészkedtem, és nem rég hagytam abba, az ok egyszerű felmondtam minden addigi szerepet, mert a börtönbe készültem, azért, hogy bebizonyítsam az ártatlanságom, mert a féltestvérem, akit ti is láttatok, nem volt hajlandó segíteni nekem. Viszont, mikor készültem be  vonulni a börtönbe, meg lőtt az igazi gyilkos, a volt férjem öcsének a barátnője. Az én barátnőm így a nővérem azt mondta mindenkinek, hogy halott vagyok. Én elmentem felkeresni, de szerinte én elhitettem, hogy halott vagyok ő úgy is kezel. Én eljöttem Floridába és a többit tudjátok.
- Mi lett a férjével?
- Meghalt, mert meglőtték őt is. Nem segített az operáció. - válaszoltam a kérdésre.
- És a nővérével mióta ilyen a kapcsolata? - kérdezte meg egy másik diák, egy fiú.
- Kicsinek nagyon szerettük egymást, de mikor betöltötte a 18-at lelépett az én szüli napomon én 16 voltam. Köszönés nélkül ment el, akkor bennem egy világ dőlt össze. Két éve azonban magával vitt, de szerinte csak a baj volt velem és azóta sok minden történt, engem meg sem hallgatott, nem jött el az esküvőmre, nem jelentkezett és nem állt velem szóba, csak vitázni. - mikor befejeztem hatalmas csend volt - Tudjátok mit vége az órának, pakoljatok össze, de ha kint van még kérlek szóljatok. Köszönöm.
- Mi is. - mondták valamennyien egyszerre.Én elmosolyodtam és elpakoltam a füzeteimet és a tankönyveket. Nem jöttek vissza tehát Zoe elment. Én is elmentem, de nem Sarlote-hoz csak sétálni akartam. megtettem egy padon ültem és sírtam.
Elegem lett mindenből és rájöttem, hogy tényleg új életet kezdek a múltamat lezárom és mindent ami volt. Elég minden fájt már és ezeket a sebeket mindig valaki feltépi, általában Zoe, de már mindegy keményebb leszek és nem foglalkozom mással, csak azzal, ami most van, mert különben beleőrülök és megölöm magam. Akkor lesz oka Zoe-nak halottnak kezelni, de remélem nem lesz ott a temetésemen. Mikor későre járt már kb 3 órát ülhettem ott, elindultam haza, otthon Sarlote és Zoe apja az apósom fogadott.
- Jól áll neked a halál! - nézet rám.
- Köszönöm. Sarlote, ne haragudj, de nincs kedvem ehhez. - mentem fel, de megállított.
- Te sírtál? Mi van veled kedvesem? - nézet rám, én kihúztam egy mosolyt magamból és feleltem:
- Nincs semmi bajom. Köszönöm Sarlote, de megyek átöltözöm.
- Várj egy percet Jazz!-  vissza fordultam a legidősebb Petershon-hoz.
- Igen?
- Te becsaptál engem.
- Be. - válaszoltam röviden.
- Nem haltál meg, pedig a nővéred ezt mondta.
- Semmi közöm hozzá.
It's Pretty Little Liars | via Facebook- Keményebb vagy, mint voltál. Mi lett veled?
- Jól áll a halál és a feltámadás. Após... volt após, vidd innen a lányodat, ha jót akartok. - mentem fel. Sarlote, nagyon meglepődött, sajnálom szegény asszonyt. De nekem mára elegem van. Felmentem felvettem egy ruhát, helyre hoztam az arcom és kimentem a hátsó ajtón.
Mikor oda értem, egy diák fel ismert a péniszes pasas.
- Tanár nő, most mondanák valamit, de félek biológiai beszámolót kellene tartanom. - ezen kicsit elnevettem magam.
- Az iskolán kívül szólíts csak  Jazz-nek.
- Kösz Jazz. Ben vagyok.
- Oké, ne haragudj, de nekem most jelenésem van, mikor bementem a helyiségbe rosszul lettem ott volt Zayn. Próbált megszólítani, de elmentem mellette, minta nem tudnám ki. Szégyenlem magam, de  nem érdekel, nem vagyok hajlandó több fájdalmat okozni senkinek. Legyen boldog Perrie-vel aki nagyon szereti.

2 megjegyzés:

  1. Hajrá Zayn!!!!:D Remélem most már össze jönnek! A rész tökéletes nagyon jól fogalmazol és remélem hamar jön a kövi rész!!!:)))

    VálaszTörlés