79. rész

.:: Zoe szemszöge ::.

Egyszerűen kisétáltam. Ahogy a szállodába értem Zayn kíváncsi tekintetével találtam szembe magam. Bementem a fürdőbe, hogy elkészüljek. Felvettem a ruhámat, majd kimentem.
- Elvesztettem végleg. - rogytam le az ágyra.
- Mit mondott?
- Kezeljem halottnak. Ne zavarjam. Éli az életét. Sajnálom. - néztem fel.
Zayn magához ölelt. Soha nem sírtam, de most mardosta a könny a szemem. Hirtelen egy ötlet beugrott. Az utolsó lehetőség.
Felpattantam, majd kerestem egy tollat meg papír.
Azt mondta Fanta fontos neki, akkor kap mellé egy extrát.

Kedves Jazmine.

Tudom, hogy az elmúlt évek nem alakultak zökkenő mentesen, és nem voltam jó nővér. Pedig én mindig védtelek. Soha nem akartam, hogy velem gyere. Tudom, hogy utáltad apáékat, de ott biztonságba voltál. Mellettem a halálnak voltál kitéve. Nem akartalak elveszteni. Ezért bántam veled olyan szigorúan. Nem véletlenül. Fontos vagy számomra még holtan is. Ha vissza tekerhetném az időt egyetlen dolgot csinálnék másképp. Elmentem volna az esküvödre és én lettem volna aki foggal körömmel harcol, hogy a házasság ne köttessen meg. Te is tudod, hogy nem szereted hanem inkább tisztelted a bátyámat. Nem tudod, de míg te odavoltál leültem vele és megbeszéltem mindent. Elmondtam neki, hogy miért elleneztem az esküvőt. Tudod mindenről. Carlos-sal is beszéltem. Nem tudom, hogy mit csináltál, de mind a két testvéremet megbolondítottad. De aki valójában szeretsz azt elutasítod magadtól, ezért mert Perrie-vel jár. Szakítottak, mert Zayn rájött, hogy senkit nem helyettesíthet veled. Ma azt mondtad, hogy csak Fanta a fontos neked. Akkor nem tagadom meg tőled az egyetlen személyt aki szeretsz. Amikor mondták, hogy meghaltál, akkor teljesen össze omlottam. Én magam akartam megölni azt a személyt aki ilyen szörnyűséget tett veled. Nem azért mentem Emma után, mert az a munkám, hanem mert megakartam bosszulni amit veled tett. Mert szerettelek  mint teljes húgom, és nem csak fél.Bármikor is akarsz visszajönni az ajtók mindig nyitva lesznek előtted. Nappal éjjel. 
A nővéred aki halottnak hisz. Zoe

Megírtam a levelet, majd Fanta nyakörvére erősítettem. Lelkileg felkészültem. Mivel a bál annak a nőnek házában lesz, így vittem magammal Fanta-t is. Ahogy beléptem elengedtem a kutyát, aki ment a saját feje után. Remélem nem hagyja el a levelet.
Jó pofiztam egy kicsit, majd meguntam. 
- Talán nem tetszik? - jött mellém apa.
- Nem. - sóhajtottam fel.
- Azért hallgasd meg a húgod. Most fog ő énekelni, meg az egyik ismerőse Sarlot-nek.
- Mond meg neki, hogy csodás a hangja. Én vissza megyek. - mondtam apámnak.
- Én maradok Floridában, majd ha valami történik vele értesítelek.
- Köszönöm. - mentem el.
Kint Zayn-be ütköztem. Ő is teljesen le tört volt.
- Haza megyek, jössz? - kérdeztem miközben egymás mellett sétáltunk.
- Igen. - vett egy mély levegőt.
Egyikünk sem pakolt ki. Elmentem a reptérre és vártuk a leghamarabbi gépet. Szerencsére egy óra várakozás után meg is érkezett. Négy órás út alatt csak bámultam ki a fejemből. Ahogy megérkeztünk hívtam egy taxit Zayn-nek és magamnak is. Ahogy megérkeztem bezártam az ajtót. A lépcsőig elhúztam a bőröndöt, majd ott elengedtem a fülét. Mint valami hulla úgy mentem fel a szobába. Louis az igazak álmát aludta. Ledobáltam magamról a ruhát, majd befeküdtem mellé. Hozzá bújtam, mire álmában átölelt.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jól leírtad Zoe érzelmeit és szerintem eddig ez lett az egyik legjobb rész!!:DD Siessetek az újjal létszi!!!

    VálaszTörlés