80.rész

.:: Jazz szemszöge ::.

Mi lett velem? Szeretetem Zoe-t, szeretem Zaynt és Bleake-t is, mint legjobb barátom, szerettem a szüleimet akármit tettek, de nem szeretem önmagam, mikor felmentem a színpadra Zoe-nak énekeltem lehet, hogy nem volt ott és nem hallotta, de én még mindig szeretem, mert a kishúga vagyok, ha tudnád mennyire sajnálom, amit mondtam, de ne mondtad volna, hogy számodra meghaltam az fájt, de nagyon.
Mikor végeztem a dallal lementem, mindenki engem nézet és igyekezett szóba elegyedni velem, nem volt sok kedvem hozzá, de legyen egyedül Nono-val vagyis Noemi-val Sarlote húgával beszélgettem sokat, bár volt aki megszakította..

 - Várj Nono, ez itt Fanta! Fanta? Te itt? Fanta apró, pici Fantám. Édesem kicsikém. - kezdtem átmenni valami nem is tudom mibe Fanta oda feküdt a lábamhoz. A nyakörvére egy levél volt fel ragasztva.

- Kitől jött? - érdkelődöt Nono.
- Nem tudom, mindjárt, kiderül! - mosolyogtam.

"Kedves Jazmine.

Tudom, hogy az elmúlt évek nem alakultak zökkenő mentesen, és nem voltam jó nővér. Pedig én mindig védtelek. Soha nem akartam, hogy velem gyere. Tudom, hogy utáltad apáékat, de ott biztonságba voltál. Mellettem a halálnak voltál kitéve. Nem akartalak elveszteni. Ezért bántam veled olyan szigorúan. Nem véletlenül. Fontos vagy számomra még holtan is. Ha vissza tekerhetném az időt egyetlen dolgot csinálnék másképp. Elmentem volna az esküvödre és én lettem volna aki foggal körömmel harcol, hogy a házasság ne köttessen meg. Te is tudod, hogy nem szereted hanem inkább tisztelted a bátyámat. Nem tudod, de míg te odavoltál leültem vele és megbeszéltem mindent. Elmondtam neki, hogy miért elleneztem az esküvőt. Tudod mindenről. Carlos-sal is beszéltem. Nem tudom, hogy mit csináltál, de mind a két testvéremet megbolondítottad. De aki valójában szeretsz azt elutasítod magadtól, ezért mert Perrie-vel jár. Szakítottak, mert Zayn rájött, hogy senkit nem helyettesíthet veled. Ma azt mondtad, hogy csak Fanta a fontos neked. Akkor nem tagadom meg tőled az egyetlen személyt aki szeretsz. Amikor mondták, hogy meghaltál, akkor teljesen össze omlottam. Én magam akartam megölni azt a személyt aki ilyen szörnyűséget tett veled. Nem azért mentem Emma után, mert az a munkám, hanem mert megakartam bosszulni amit veled tett. Mert szerettelek  mint teljes húgom, és nem csak fél.Bármikor is akarsz visszajönni az ajtók mindig nyitva lesznek előtted. Nappal éjjel. 
A nővéred aki halottnak hisz. Zoe"

- Jaj Nono, most még is mit csináljak? - kérdeztem meg.
- Te mit csinálnál?
- Most?
- Igen!
- Fognám a cuccaimat és Fantát és mennék rögtön haza, hogy megöleljem Zoe-t.
- Hát akkor, mire vársz?
- Köszönöm. - pusziltam meg a kislány arcát. Rögtön beviharoztam a fogadó helyiségbe, ahol mindenki rám nézet, oda mentem Sarlote-hoz és a volt apósomhoz.
- Köszönöm, hogy ide hozta Zoe-t. Sarlote, szeretnélek megkérni, hogy mondja le nekem egy hetet az iskolában, mert haza kell mennem.
- Lányom, most jött meg az eszed. Pakolj! Elintézek mindent. - mosolyodott el a kedves asszony.
- Köszönöm. - megöleltem és nyomtam egy puszit az arcára, még Zoe apja is kapot egy puszit.
- Ezt miért?
- Mert Zoe a maga lánya és köszönöm. - válaszoltam kérdésére szemmel láthatólag nagyon meglepődött. 
- Jazz, felejtsük el, hogy átvágtál. - nem válaszoltam csak mosolyogtam és a kutyámmal a nyomomban felmentem az emeletre pakolni. Tíz perc alatt meg voltam és rohantam is le. 
- Elvigyelek? - ajánlodta fel Richard.
- Meg köszönném.
- Gyere! - invitált a kocsijához, hogy egy maffia főnök milyen jó fej is tud lenni.
- Nem tudom, hogy háláljam meg.
- Már megtetted, neked hála a lányom szóba áll velem és bár elvesztettem a családom többi tagját kaptam még egy másik nagyszerű lányt, akinek sikerült átverni és ez nagyon nagy szó, valamint ő mentet meg a börtönből, mert nem ölt embert, pedig nekem azt mondta és nem tette meg a kéréseim, de még is teljesítette. Én köszönöm neked Jazmine. Ideje, hogy viszonozzam. - mosolyra húztam a szám. 
Az úton beszélgettünk, kiderült, hogy tényleg van szíve és elmondta, hogy a vagyona nagy részét, jótékonysági célra ajánlja fel. Mikor oda értünk én kiszálltam és rohantam, Fanta pedig az oldalamon futot.
- Köszönöm! Viszlát! - kiáltottam vissza, a recepción rögtön a segítségemre voltak és feltudtam szállni még az utolsó géppel. Most mellettem egy srác volt annyi idős mint én, nem nagyon beszélgettünk, mert nem nézte jó szemmel a külön helyet elfoglaló kutyámat.

2 megjegyzés: