Második évad 11. rész

.:: Jazz szemszöge ::.

Most éjjeli 3 van és indulunk. Brea-ba, ott töltünk egy pár napot aztán San Diégo-ba megyünk a fotóshoz és a Bár tulajdonoshoz. Újságíróról annyit, hogy ő 26 és egyáltalán nem hasonlít a tipikus gyilkosokhoz rendes csávó. Ő írt a fotós Justin és Natalia kapcsolatáról is. Őt nem gyanúsítom, csak szemmel tartom. Meg interjút akar csinálni velem a filmmel és a színészkedéssel kapcsolatban. Hát jó legyen.
A fotós a 3-as számú Justin Morgen egy kicsit gyanús, de nem akart rögtön az ágyba vinni és ez jó. Enrike-vel ellentétben, szóval ő 22 éves és San Diego lakosa. Nem sokat tudunk róla, csak, hogy szereti a szép lányokat. Ő modellnek hisz a színészkedés mellett, így vele képeket készítettem, és érdeklődik irántam majd kiderül. Szerintem neki van köze az ügyhöz.
A bár tulajdonos 45 éves és egyáltalán nem szimpatikus. Ő a 2-es számú jelölt. Nem sokat tudok róla, de Enrike utána szimatolt és kiderült, hogy ő már ült rácsok mögött. szóval idáig a fotósunk és a bár tulajunk a befutó a gyilkosságban.
 - Helló, mehetünk? Fanta a kocsiban vár és a bőröndöket is levittem már. - jött be Bleake.
- Persze, de előtte. - húztam magamhoz, majd a száját betapasztottam a sajátommal.
- Ehhez hozzá tudnák szokni.
- Tudom, de most mennyünk, mire oda érünk.
- Jó. Gyere! - szálltunk be egyszerre a kocsiba. Felpörgette a motort  és körülbelül másfél óra alatt itt is voltunk. Az újság írónál nem volt senki.
- Sziasztok! Gyertek csak be! - invitált minket Justin a 4-es vagyis az újságíró.
 - Szia! - köszöntünk egyszerre.
- Ti már együtt vagytok? Ha megírom baj?-csapot rá a témára.
- Nem szeretnénk, ha még nagyobb botrány lenne. - mondta Bleake - Szóval most, mint barátunk. Oké?
- Megdumáltunk. Jazmine, akkor kérdezhetek? - tette fel az első kérdését.
- Csak nyugodtan. - válaszoltam.
- Oké, mikor döntötted el, hogy színész leszel és volt más terved is? - kapcsolta be a diktafont és rögtön kérdezett is.
- Ami azt illeti már egész kicsinek elhatároztam, mert a nagymamám is színész volt és szerettem ott leni a próbákon és lábatlankodni. De az orvos szakma is vonzott, valamint a marketing is. Az utolsót tanultam rendesen ki, színészként is dolgoztam és hamarosan orvosnak tanulok majd. - válaszoltam a kérdésre.
- Értem és melyik volt a legjobb alakításod? - tett fel egy újabb kérdést, amin én csak mosolyogni tudtam.
- Az életem filmje. Itt mindig alakítanom kell, mert roppant összetett személyiség vagyok és ezt sokan nem értik meg és nem is akarják, így mindig egy szerepet játszok. - válaszoltam őszintén, mire Bleake is elmosolyodott.
- Miért rendezőként és forgató íróként fejezed be a filmes karriered?
- Mert ebbe is szeretnék bele kóstolni és mivel az állandó szereplés nem csak a csillogásról szól, hanem ott te egy bábu vagy és a rendező az igazi játékos. Szeretnék én is játszani a saját bábuimmal.
- Remek. Bántál-e meg valamit eddigi életedben, amin változtatnál is?
- Őszintén fogok válaszolni, szinte mindent meg kellet bánom ahhoz, hogy magamra találjak és már a poklomból, amit mások a tökéletes világnak hisznek, a tisztító tűz felé tartok, de a mennyországot soha nem érem el, mert ahhoz idő utazónak kellene lennem. - válaszoltam ismét egy fel tett kérdésre.
- Ki az akitől a legnagyobb támogatást kapod?
- Mindig mástól kapok támogatást. De szerintem, aki nem ért velem egyet attól is kapok valamit és azért döntök így, tehát én mindent támogatásnak tartok, csak ők ezt nem tudják.
- Oké. - mondta majd fel tett egy újabb kérdést, amiket válaszok követték. Körül belül még 4-5 kérdés és ennek megfelelő számú válasz hangzott el.
- Köszönök mindent nektek és annyit, hogy a fotós Justin Morgen San Diego-ban van az apjánál, aki szintén egy Justin Morgen, övé az egyik bár. Ennyit tudtam meg. - mondta végszóként, mi Bleake-el egymásra néztünk és megköszöntük, neki a segítséget, majd Fanta társaságában San Diego-ba indultunk. Ott kivettünk egy hotel szobát. Bleake a földön én pedig az ágyban aludtam Fantával.
Mikor felébredtem már este hét volt, tehát indulhatunk lassan a bárba. Elkezdtem készülődni, Bleake még aludt. kimentem a fürdőbe és elkészültem. De arra mentem vissza, hogy Bleake valakivel telefonon kiabál. Én a csukott ajtó kulcslyukában leselkedtem.
- Nem érdekel! Te hagytad cserben. Nem én tettem ezt vele, tudom, hogy ő is hibás, de én veled ellentétben vigyázok rá! Nem feküdtünk le és képzeld egyetlen egyszer sem aludt mellettem. Szeretem de tiszteletbe tartom. Hagy békén, én is csalódtam benned. Képes lettél volna megtenni, ha nem avatkoznak közbe. Felejts el! Na jó, mond a magadét a legjobb barátodnak. A tükörképednek. Szia. - kinyomta. Vártam egy kicsit majd be mentem, mintha mise történt volna.
- Szia, én kész vagyok. Mehetünk? - néztem rá és közben a négy lábúmat simogattam.
- Igen. Menjünk. Hívott Zayn.
- Ohh... értem.
- Nem érdekel mit mondott? - kérdezte meg.
- Nem. Már nem. - mondtam és elindultunk Fanta is velünk jött. De indulás előtt még Bleake a mobiljával szenvedett. Persze ennek a bárban egyik Justin Morgen sem örült és, kiderült, hogy apa és fia. 
- Jó estét! - köszöntünk Beakel.
- Önöknek is. A kutya? - kérdezte meg az idősebbik.
- Maradj kint a kocsiba. - mondtam Fanta-nak és ki ment az épületből.
- Rendben és mibe segíthetek? - kérdezte meg.
- Tudja jól. - mondta Bleake.
- Nem.
- Akkor had világosítsam fel, ha a fia már nem tette. - néztem a fotósunkra - Szóval maguk ismerték Natalie Petinshon-t, aki meg halt, a fia kapcsolatban állt vele, ami nem csak munka kapcsolat volt és tudtommal, az ön múltja nem makulátlan.
- Te nem modell vagy és színész? - nézet rám a jelenlevő legifjabb Justin Morgen.
- Eltaláltad.
- Akkor Miss... álljon fel a barátjával együtt és menjenek a fiam után. - tartott felém egy pisztolyt az öreg. Szót fogadtunk. Mibe keveredtem?
- Kik maguk rendőrök?-  kezdte a faggatózást.
- Olyasmi. - mondta Bleake.
- Ültesd le és kötözd meg! A lányról én gondoskodom. - mondta a fiának, közben folyamatosan rajtam tartotta a szemét és a pisztolyt is. - Te szőkeség nem tudom ki vagy. De most bajba kerültél. Ülj le szépen! - mondta, én engedelmeskedtem. majd megkötöztek és a számat is bekötötték, akár csak Bleake-t. Majd dalolni kezdett.
- Igen én öltem meg Natalia-t. A fiam azért járt vele, hogy a csaj elmondja, hogy amit ellopott az apja tőlem, mikor még a börtönben voltam. Át vert minket és én megöltem. Sikaztottunk némi pénzt, de ő ellopta, és én megfizettem neki. Jó munka volt nem? - szemmel láthatólag élvezte a helyzetet, a fia közben kiment a szobából. - Ha nem ütötted volna bele azt a szép arcocskádat és nem hoztad volna ide ezt a fickót talán nem így járnál, Justin! - szólt hangosan, mire be jött a fia.
- A kocsi kész.
- Jó, először a csajt vidd ki. Aztán a pasit. - mondta, mire a fia megragadta a karjaimat és kicipelt. Én bele rúgtam, majd futásnak eredtem. Kár volt, ő utánam jött és a földön elterültünk.
- Ezt még egyszer ne, nem akarlak megölni most irány a kocsihoz. - szorította meg a kötélt. Beültetett.
Kis idő múlva Bleake-t is kihozták. Az öreg vezetett és a fia ült az anyós ülésen. Bleake, igyekezet a csuklóját fellazítani, ami sikerült is, kiszabadult, úgy, hogy a vendég látóinknak fel sem tűnt. Az egyik kanyarnál egy kicsit erősebben dőltünk meg, így Bleake ölébe estem. Takarva a kezét. Kiszabadította a kezeimet, a szánk letapasztva volt. Így utaztunk körül belül 7 kilométert, amikor Bleake az ifjabbik Morgen én az idősebb Morgen nyakát ragadtam meg. A pasas a fékre taposott, így csak az árokba zuhantunk. Letéptük mindketten a ragasztót a szánkról.
- Nagyon figyeljenek én nem szeretem ha így bánnak velem! - mordultam rájuk. - Most pedig. 
Vettem elő egy telefont és hívtam a San Diegoi rendőrséget.
- Van egy jó hírem. Vette elő a telefonját Bleake. - Mindent fel vettem.
- Ügyes! - csókoltam meg. Majd a kötelet felhasználva megkötöztem a két aljas dögöt. Ott hagytok Bleake, mobilját. Amiből persze előtte mindent kiszedtünk, majd vissza indultunk Fanta-hoz a sötétbe, én elestem. Kicsit koszos lettem.
- Jól áll a föld-mondta nevetve.
- Zoe lefog cseszni, de legalább a gyilkos meg van és a sikkasztó is. - néztem durcásan.
- Lehet, de nem te árultad el őt.
- Folyamatosan elárulom, de menjünk, mert Fanta már megszabdalhatott pár nadrágot.

2 megjegyzés:

  1. Sziaaa!:DD
    Juuujj!:DDD Nagyon izgalmasra sikeredett!:DD Nagyon nagyon nagyon tetszett!!!:DD IMÁDTAM!! Gyorsan a folytatást!!!
    Rose X

    VálaszTörlés