Második évad 13. rész

~ 1 hét múlva~
.:: Jazz szemszöge ::.

Zoe teljesen ki volt akadva, hogy valaki más oldottam meg helyettük az ügyet. De ami még jobban bosszantotta, hogy ki volt az? Utána azon volt a cirkusz, hogy orvos akarok lenni. Én komolyan nem értem, mikor színésznek álltam az volt a baj, mikor tanárnak az és  most az orvoslás is probléma, na mindegy. Kiderül, hogy valamin össze kaptak Louis-sal és, hogy Zayn keze van a dologban. Ekkora barmot, tönkre teszi mások boldogságát. 
Én és Bleake úgy döntöttünk, hogy barátok maradunk és nem szólunk senkinek, a csókokról, mert más nem történt. Ő elutazott egy kis időre a húgához, aki Texas-ban él, így a házat Fantával közösen birtokoljuk. Sarlote és Nono is gyakran látogat meg. De ma Zoe-t fogom meglepni.  Fanta-t is viszem legalább el lesz ott a többiekkel, ameddig én a nővéremet rabolom el.
- Halihó! - köszöntem Iza-nak, mikor ajtót nyitott.
- Szia. Te ilyen korán?
- Igen. Zoe-t szeretném elrabolni. - vigyorogtam.
- Oké... gyere be! - ahogy kimondta, már indultam is fel. Zoe Louis karjaiban volt. Így oda mentem és igyekeztem felébreszteni - Zoe, itt a húgod, aki kéri hogy ébredj fel! - mondtam, de a fejére húzta a párnát - Megöltek egy embert. - erre rögtön fel riadt.
- Hol? Kit? Mikor? Miért? - kérdezte.
- Jó reggelt! Nem öltek meg senkit, de fel kellet ébresztenem, hogy el gyere velem, mert van egy meglepetésem.
- Oké, nem ér rá egy óra múlva?
- Eltaláltad, nem ér rá. - válaszoltam a kérdésére és az időjárásnak megfelelően vadásztam neki ruhát, szerencsére ma jó idő lesz. - Tessék! Öltözz!
- Jó, de elmondhatnád, hogy mi van. - fogta meg a ruháit.
- Szerda. - vágtam rá.
- Jazz, légyszíves.
- Majd meg látod. Lent megvárlak. Tíz percet kapsz elkészülni. - mondtam és otthagytam az alvó jegyesével egy szobában. Mikor leért, a kocsiba parancsoltam.
- Ne szívass, mire készülsz?
- Egy húgica meglepetése a nővérének.
- Jazmine, tudod, hogy jobb szeretek mindenről tudni.
- Tudom és meg is tudod, amikor kell. - mondtam, majd elindultunk. Az út további részében is faggatott. Leparkoltam közel a parkhoz és a kezébe nyomtam egy régi barátját. - Tessék, remélem még megismered.
- Te ez az enyém? Már mint, ami még régen megvolt, amikor otthon laktam?
- Igen. Magammal hoztam, mikor eljöttem én is otthonról, azóta mindig magammal cipelem. - válaszoltam.
- Köszönöm! - megölelt.
Large- Nincs mit, na de gyerünk, mert az én régi haverom is eljött.
- Remélem nem kell kórházba menni. - mondta, mikor felhelyeztem a helyére a régi emlékek felidézőjét.
- Sok mindent megtanultam és tudok Zoe, te csak ne aggódj. Gyere! - megfogtam a kezét és szabadjára hagytam a régi barátjával a gördeszkájával, ameddig én a görkorcsolyával élveztem a friss levegőt. Szemmel láthatólag nagyon élvezte, hogy ismét gurulhat. Remekül elvoltunk. Az egész délelőttöt gurulva töltöttük.
Large- Köszönöm Jazz, de én bocsánattal tartozom. - mondta, amikor leültünk pihenni egy padra.
- Még is miért?
- Hát... mert...

1 megjegyzés:

  1. Szia!!:DD Ahj, itt abbahagyni? Ez gonoszság!!!:)) De nagyon várom a kövi részt!:D
    Rose X

    VálaszTörlés