57. rész

.:: Zoe szemszöge ::.

Nagy levegőt vettem és lejátszott minden a szemem előtt, amit Jazmine-vel töltöttem. A rengeted vicces és fárasztó pillanat. Ismertem, de most. NEM.
- Drága Jazmine. Ismertelek, de most nem. Majdnem egy évig nem tudom hogy hol voltál vagy mit csináltál. Nem ismerek rád. Gyilkolsz, vagy nem, nem tudom. A bizonyítékok azt mondják, hogy te voltál. Nem tudom, hogy higgyek nekik vagy nem.
- Higgy nekik, de én nem öltem meg senkit. Biztosan egyik Goot kevert a bajba, mert megtudta, hogy én leszek a következő, vezető leszek. Nem akarják, hogy én legyek a vezető. - Lehet hogy téged akarnak, hogy megszűnjön a konkurenciák.
- Nem tudok, hogy kinek higgyek. - sóhajtottam fel.
- Higgy az uradnak. Én elmegyek. - indulta meg az ajtó felé.
Hangosan bevágta maga utána, én meg elővettem a telefonom.
- Szia Zayn. - köszöntem.
- Szia Z. Mit szeretnél?
- Először is ne becézgess, másodszor meg, hogy Jazmine valamibe bele keveredett. Figyelj rá.
- Hogy? Ott van neki a drága ura, őt kérd meg.
- Nehéz. Lelőtték. - mosolyogtam. Kár, hogy nem látta.
- Nem viccelsz?
- Annyira komoly, hogy Jazmine, most viharzott el dühösen. Gondoltam te ismered az új énjét. Csinálj vele valamit.
- Szia. - tette le a telefont.
Szem forgatva letettem a készüléket és felmentem a szobámba.
Ledobáltam a ruháimat, majd beszálltam a fürdőkádba.
Több órán keresztül áztattam magam, és közben gondolkodtam. Jazmine és Brad. Zayn meg úgy alapjából minden. Louis is megfordult a fejembe. Akárhogy is akartam, hogy maradjak a régi rossz és titkos életembe. Louis és a többiek nem engedtek. Sokat köszönök nekik. mindig is szerettem volna rendőr lenni, de fel adtam amikor rájöttem, hogy mennyi munkával jár. Inkább kihagytam. Jobb volt nekem a kártya asztal meg a zsetonok meg a lapok mögött. Úgy lett nagy hírem, hogy mindenkit kifosztottam. Most úgy leszek, hogy megoldok minden rejtélyt vagy legalább valamennyit.
Kiszálltam a vízből és törölközőstől bele dőltem az ágyba. Alex is oda jött hozzám. Majd egyszerűen elnyomott az álom.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, de miért ilyen rövid???? Már nagyon várom a kövit főleg azért, mert végre Zaynnek van esélye Jasminenél!:DDD Most azonnal a folytatást légyszi!!:)))

    VálaszTörlés