Harmadik Évad 12. rész

.:: Iza szemszöge::.
(+18)

Éppen most végeztem a  takarítással. Bementem letusolni, de ahogy vetkőztem észre vettem hogy bámul. Beléptem a zuhanyzóba és mozdulatlanná váltam a zuhany rózsa alatt… a víz végig folyt rajtam.
- Akarlak.- suttogta
és belépet a zuhanyzóba velem háttal állt.
Harry ott szappanozta magát, nekem háttal. Az ajtónak dőltem, és végigmértem a férfit, aki a kedvesem. Izmos, kerek fenék, erős comb, kidolgozott hát. Harry véletlenül leejtette a szappant és lehajolt érte. Én szépen végignézhettem a  fenekét. Legnagyobb meglepetésemre a nemi szervét is megpillantottam, ahogy oldalt kilendült. Behunytam a szemem és elképzeltem, hogy végigsimítja a testem.
Megfogta a kezem és a zuhanyzó ajtajának döntött. Én magam is meglepődtem, de igazság szerint már nagyon vártam… Nem tettem semmit, hagytam, hogy a  kezével végigsimítson meztelen bőrömön.
- Hmmm….- hagyta el az ajkát. Magához vont és megcsókolt, édes volt és még is vad. Megcsókolta  az arcom majd a nyakamat szívogatta. Megfogta a fenekem és becsúsztatta az ujjait a két félgömböm közé. Hihetetlen volt egész testemmel bele remegtem, majd még beljebb hatolt az ujjaival, ameddig a záróizmokhoz nem ért, az ujjbegyével simogatta a csiklómat.
A falhoz nyomot és végigcsókolgatta a nyakamat a mellemig, ami a cirógatástól egészen megmerevedett. Megfogta az egyik mellemet, és megcsókolta a bimbót. Figyelte, hogy hogyan keményedik meg. A másik mellet a szájába szívta, mire hangosan felnyögtem.
- Harry! - sóhajtottam a gyönyörtől. Nagyon élveztem ezt az egészet.
Széttárta a lábaimat majd a testemhez nyomta magát a vastag férfiasságát a fenekemhez illesztette majd lassan behatolt és egyre gyorsabb és gyorsabb lett, mikor ismét nyögések hagyták el az ajkamat szembe fordított magával. Az egyik kezével a mell bimbómat kényeztette még a másikkal a derekamon táncolt és egyre lejjebb haladt… majd a csiklómhoz ért ami ismét egy gyönyör sorozatot váltott ki belőlem. Megcsókolt majd szép lassan magára eresztet, a lökései egyre keményedtek már ziháltam, de ő is élvezte mert olykor halk morgások elhagyták a torkát. Egy hatalmasat lökött rajtam, majd én elélveztem az orgazmus teljes csúcsát el értem, közben ő még játszadozott bennem. A nyögések amiket kiadtam még inkább bevadították. Egymás után háromszor lett orgazmusom.
- Te egy szex isten vagy! - mondtam, amikor mind ketten a földre estünk a remegéstől és a fáradságtól.
- Te pedig az istennőm.
Neki dőltem, majd így folyt ránk a víz. Nagy nehezen feltápászkodott, majd segített felkelni a földről.
Befejeztük a zuhanyzást, majd egy száll köntösbe ültünk mind a ketten a kanapén és figyeltük a Tv-t.
- Egy lány felelőtlenül lépett le az úttestre, szerencsésen megúszta, mert egy idegen vissza rántotta. - mondta a Tv nőci.
- Hasonlít rád. - mondta Harry.
- Miért?
- Nem is tudom ki akart kamion elég ugrani, mert szakította vele.
- Három év után mondják neked, hogy vége. Az egyik napról a másikra hirtelen romlik meg a kapcsolatod, akkor te, hogy reagálnál.
- Elmennék egy kocsmába és részegre innám magam.
- Az te vagy, én kiugrok a kamion elé.
- Még szerencse, hogy ott voltam. - húzott közelebb magához, majd adott egy csókot a homlokomra.
- Igen az. - préseltem ki a minimális levegőt is ami közöttünk volt.

2 megjegyzés: