Második Évad 48. rész

.:: Zoe szemszöge ::.

- Én.. - kezdett bele.
- Még ma. Tudom, hogy nyomja valami a lelked az is tudom, hogy Bleake meg Tyler tudja mi az.
- Honnan?
- Nem vagyok vak, meg ha rólad van szó, alig akarnak valamit mondani. Látszódik rajtad, hogy zavarba vagy. Titkolsz valamit.
- Nem, az agyadra megy a munkád.
- Nem, sőt hasznomra, most is látom, ahogy próbálod a zavarodat elrejteni. Nem sok sikerrel. Fejben már a menekülési tervet szövöd.
- Most miért játszod a jó testvért?
- Mikor nem foglalkoztam veled?
- Kiskoromba is nem az érdekelt, hogy mi van velem hanem az, hogy neked jó legyen. Úgy irányítottál ahogy akartál. Naiv voltam is hittem neked. Azt hittem azért csinálod, hogy jobb legyen. Tévedtem.
- Mindent azért csináltam, hogy neked jó legyen. Én foglalkoztam azzal, hogy normális életed legyen, de te mindent felrúgtál. Eltűnsz, titkolsz dolgokat.
- Menekülök a hírneved elől, nem az új kicserélt Zoe a rendőre és a példakép megtestesítője. Emlékszel, nem is olyan régen amikor még 18 éves voltál meg fiatalabb. Te voltál a baj keverő, aki mindent meg úszott. Mindent rajtam vertek le. Anyáék is. Én voltam a hibás. Mindenért amit elkövettél. 
- Mikor mondtad egyetlen szóval is, hogy te tartod a hátad? Mikor? Soha mindent titkolsz, ha meg szembe kell nézni az igazsággal akkor meg csendbe vagy. Jót akartam neked, de nem hagytad, hogy segítsek.
- Mi a segítséged, hogy összehozol Zayn-nel.
- Nem csak az, de ha szóba hoztad. Mi van vele?
- Nem tudom nem is érdekel. 
- Tudom, hogy van köztetek valami. Elszólta magát egyszer. "Sajnálom amit Jazzy-vel tettem régen, nem voltam önmagam. Kényszerítettek." Gondolom nem arra, hogy kérje el a telefonszámod meg hasonló piti dolgokkal kapcsolatos.
- Semmit nem értesz belőle.
- De mindent szavát érteni fogom ahogy elmagyarázod.
- Elegem van. Melletted az embernek nem lehet nyugta.
- De amint elmondja az igazságot.
- Itt végeztünk. - fordult meg majd kiviharzott az ajtón és bevágta.
Ahogy bevágódott az ajtó már nyílt is ki. Louis jött be rajta értetlen tekintettel.
- Összevesztetek? - kérdezte miközben. 
- Elegem van és fúúúúúú......meg fúúúúúúúúúúúú. - morogtam közben meg próbáltam normalizálni a levegő vételem. De miközben a mérget adtam ki magamból nem maradhat el a jellegzetes kéz mozdulataim. 
- Meg oldódik minden.
- De nem mindegy, hogy rá megy az összes türelmem, vagy nem.
Lucas végszóra felsírt. Felvettem a kezembe, közben meg Louis motyogott neki.
- Hé ne sírj anyu ideges. - mondta majd megnyomta az orrát mire felnevetett.
- Haha ,vicces nevesetek ki. - morogtam. 
- Anyáddal soha nem húz ujjat. - mondta neki mire csak forgattam a szeme.
Louis még vágott neki hülyébbnél hülyébb pofákat amiken jót nevetett. Magukra hagytam a fiúkat. Mex ott maradt velük. Alex meg én mint a régi szép időkben portyázni mentünk a konyhába.
Egy almát rágcsáltam, mert vártam, hogy a tej felforrjon és meg tudjam csinálni a pudingot. Ahogy kész lett a tejes finomság megvártam amíg kihűl. Kitettem és figyeltük, hogy mikor dermed meg. Ahogy kész lett egy kisebb öröm táncot jártunk, majd feltartottam a kezem mire bele csapott a szárnyával.
- Mit csináltok? - jött be Louis és neki támaszkodott a pultnak mire átöleltem a nyakát.
- Csajos estét tartunk. - vontam meg a vállam.
- Alex csaj?
- Nem, de egy tyúkot nem hozhatok be.
- Igaz. - vett el egy pudingot.
Alex-nek oda csúsztattam a tálját, majd mint a régi szép időkben felültem a pultra és onnan figyeltem, hogy eszi a kedvenc édességét, amit nem szabadna adni neki, de ember legyen a talpán aki ellenáll neki miközben könyörög. 

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!:D
    Sajnálom, hogy hol írok, hol nem megjegyzést, de higgyétek el nem direkt csinálom! A részek fantasztikusak, de Jazzy igazán kipletykálhatná már magát! Buta lány! Na mindegy, egyszer úgy is kiderül minden igazság!:DD De azért az vicces, hogy baba böfivel együt hagyta el a házat Jazz.:"D Láttam az előbb, hogy lassan meg lesz a 10000 látogatótok is amihez gratulálok, hiszen megérdemlitek!:D És máris vége lesz a második évadnak?:O Hoppá, hoppá! És a harmadik évad következik?! Ehhez is gratulálok és szerintem ezt mindenki nagyon, nagyon várja!;) Így utólag is Boldog Új Évet Kívánok nektek, vagy ahogy az unokaöcsém mondaná: Jó évet!:"D
    Rose King

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük Rose, Jazz kifogja pletykálni.. majd egyszer. Még lesznek meglepetések. Akárcsak minden blogban. Neked is Jó évet! És még egyszer köszönjük. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett! De Jazmine miért nem vallja be az igazat?
    Szegény Zoe. Tönkre megy idegileg. :D
    Várom a kövit!!! :3
    Ja, és utólag is B.Ú.É.K.!!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ház, hogy Jazzy mikor vaja be az igazat szerintem senki nem tudja. Nektek is boldog új évet.

      Törlés