Harmadik Évad 1. rész

 ~ 2017 November 20. Hétfő Hajnalok hajnalán~
.:: Zoe szemszöge ::.

Valahogy nem tudtam aludni. Egyszerűen képtelen voltam. Semmi erőm nem volt aludni. Vajon mi bajom? Forgolódtam egy kicsit az ágyba, hogy fel tudjak ülni.
- Hova mész? - kérdezte egy álmos hang.
- Nem tudok aludni.
- Maradj. - fogta meg a kezem.
Vissza feküdtem, majd szembe fordultam vele.
- Hiányzol. - suttogta.
- De hisz itt vagyok.
- Alig vagyunk együtt.
- Ezzel jár ha van két eleven gyereked.
- Mi lenne ha elmennénk?
- Hova?
- Akárhova csak mi ketten?
- Mi lenne az apró népséggel?
- Majd valaki vigyáz rá, már hiányzik, hogy kettesbe legyünk.
- Majd meglátjuk.
Közelebb húzott magához, majd adott a fejemre egy csókot. Ő vissza tudod aludni én nem. Gondolkoztam mi mindent történt velünk a három év alatt.
Talán a legfontosabb. Kaptunk egy meglepetést. Pont mint Lucas-nál. Talán annyit volt a különbség, hogy két héttel előtte tudtam meg, hogy terhes vagyok. Megszületett Soffia. Egy év van közöttük. Lucas az igazi jó kis fiú. Nem rég ünnepelte a harmadik szülinapját. Soffy meg egy hét és betölti a második élet évét.
Nagyon beszédes de az emberek előtt fél. Többiekkel jól jön ki, sőt szegény Harry-t fogja be, hogy focizzon vele vagy menjen hógolyózni. Ha Harry jött szóba akkor vele mi történt a három év alatt. Az hiszem az élte idáig legjobb három évét élte. Összejött Iza-val. Nem tudjuk, hogy s mint mikor vagy egyáltalán miért. Csak az egyik napról a másikra nem Liam mellett sétált hanem átpártolt Harry mellé. Mivel a rendőrök fölég a nyomozok vérében a megfigyelés van ezért követtük őket. Egy kicsit félre tettük a hullát és a kapcsolatokra fókuszáltunk. Megtudtok, hogy Liam szakított Iza-val az okot nem tudtuk egyikőtökből sem kiszedni. Niall meg becsajozott. Apa meg kiabált velünk, mert nem a hullánkra figyelünk. Jó a hangulat. 
De vissza az apró népséghez. Soffy-ban már most fellelhető a Pettershon vér. Igazi bajkeverő. Előkerült egy régi póker készlet. A honvágy miatt nézegettem. Ő meg odajött és a zsetonikont tologatta rendezte meg a kártyákat pakolta. De az a legdurvább hogy a rolay fölöst kirakta. Féltem már az ellenfeleit.
Három év alatt többségben otthon szenvedtem. Néha bementem Louis helyet, de nem bírt a gyerekekkel így kénytelen voltam ott hagyni a hullát és haza menni az élő és eleven gyerekeikhez. De most már én is aktív része vagyok apám csapatának. Igen Liam át adta a vezető helyet apának. Az lején szigorú akart velünk lenni, de amikor közöltem vele, hogy hamarabb talál egy hat lábú kecskét mint hogy belénk valami rendszerűséget verjen bele törődött és hagyta, hogy mindenki abba a tempóba dolgozzon amibe tud. 
Jazzy meg Jazzy maradt. Ezzel mindent elmondtam róla.
- Anyja. - nyílt ki az ajtó.
- Igen. - keltem fel és oda mentem Lucas-hoz.
- Rosszat álmodtam. - szipogta.
- Gyere nagyfiú. - mondtam miközben felkaptam.
Szorosan ölte magához a plüsst. Ennek a kicsi maci is van egy története. Röviden, addig-addig hisztizett, hogy neki kell egy egyedi játék, hogy varrtam neki egyet. De mivel Soffy-nak is megtetszett az hatalmas kezei és lábai, meg a gomb orra így csináltam neki is egyet. Lucas-é sötét barna. Soffy-é meg világos és a fején vagy egy masni. Mindenhova magukkal cipelik.
Befeküdt Louis és közém. Magához ölelte a Teddy-ét majd kis idő után már mély álomba is merült. Figyeltem ahogy alszanak amikor hallottam hogy a szomszédos szobába szipog Soffy.
- Anya. - mondta miközben oda totyogott hozzám és megölelte a lábam.
- Rosszat álmodtál? - kérdeztem miközben felvettem a Maciját és visszaadtam a kezébe, majd felvettem a kezembe.
Vadul bólogatott, majd a vállamra hajtotta a fejét. Ott azonnal el is aludt. Visszamentem a szobának, majd lefektettem az ágyba. Ilyenkor örülök, hogy szereztünk egy nagyobb franci ágyat, mert régen hárman is alig fértünk nem hogy öten. 
Mex a lábunknál alszik vagy Lucas szobájába. Mikor hol van kedve. De többségben Lucas-sal van egész nap. Soffy meg imádja Alex-et. Ez nekem a legjobb, mert folyamatosan együtt vannak így ha valamikor nem tudok egyszerre háromba szakadni Alex mindig figyel Soffy-ra. Mex meg Lucas-ra.
Így van pár szabad pillanatom. Kölyök meg a Csaja a csirke mennyországban lógatják a lábukat.
Ennyi minden és sok más történt velem három év alatt.
Megszólalt a telefonom. Apa hívott. Reggel hétkor. Valami fontos lehet.
- Hallgatlak.
- Gyere kell a segítséged.
- Miért?
- Mondom a részletek csak siess.
- Jó. - tettem le.
Felvettem egy farmert, meg egy pólót hozzá meg egy kényelmes pulcsit. A sálamat a nyakamba akasztottam, majd felvettem a kabátom, ami térdemig ért. Beleléptem a magas szárú csizmámba. Volt egy kis sarka, 8 centi. Miközben akasztottam le a kulcsot Mex mellettem termet.
- Megyünk? - kérdeztem, mire oda mentem az ajtóhoz - Akkor hajrá. - tártam ki és már indult is meg a garázs felé.
Beszállt az vezető felőli oldalról és elfoglalta a helyét. Indítottam a kocsit, közben megkaptam az sms-t, hogy hova menjek. Egy régi gyárhoz amit pár hónapja zártak be.

2 megjegyzés:

  1. Jujj, de kis cuki! Soffi és Lucas. Olyan kis aranyosak, ahogy elképzeltem őket. :3333 Ahwww!
    Siesss a kövivel, mert tudni akarom, hogy milyen bonyodalmat találtál kii megint!! :3 :D
    Pussz! xXx
    Reni

    VálaszTörlés