Második Évad 26. rész

.:: Zoe szemszöge ::.

Jazzy elküldött a szoláriumba. A mellette lévő tetováló szalonba mentem be. Nem vagyok oda szoláriumért, károsítja a bőrt és köszönöm meg vagyok elégedve a fakó barna színemmel. 
- Mi alkalmamból lesz?
- Három nap és megházasodok. Élvezem az utolsó szabad perceket.
- Többségben a férjek jönnek tetoválást csináltatni nem a feleségek.
- Szeretek kivétel lenni. - vonta meg a vállam.
Megcsinálta a kért tetoválást, majd fizettem. Mire Jazzy vissza ért én is kész lettem. Szerencsére észre sem vette.
Utána elmentünk vásárolni, majd kitett az egyik boltnál, hogy nézelődjek.
Mikor meg úgy ítéltem hogy kinézegettem magam a virágboltba, vissza mentem a házhoz ahol már patyolat rend volt. Megtartom a takarítót.
Ahogy kerestem a szőkét egy papírral találtam szembe magam.

" Zoe,
Azért írok mert elszakadt a madzag és most a boltba kellet elmennem hogy megjavítsák, de te ne aggódj mert az a madzag csak egy pillér a frizsider alsó részében. Egyébként tojást is vettem. Ha valami a szemedbe megy. Csörgess csak meg meg és én majd unikornis szárnyon hozzád vágtatok. Sajnálom, hogy most a messzi óceánban hallat fogok ha egy szép nagyot kerestem majd írok egy táviratot, hogy a odivatú halacska már nem lélegzik, de az óvni való  álmait ott egy jeges maci őrzi.
Puszi: Jazzyke "

- Milyen madzag? Mi van a hűtővel? Hol dobál tojást? Mit akar egy unikornissal? Mit fog halat? Vajon az összes piát megitta vagy hagyott nekünk is? Remélem nem eszi meg a kitalált jegesmedvéje? Halál oka. Egy képzeletbeli jegesmedve megette. Tök átlagos.
- Szerintem is. - mondta Alex.
- Szóval hangosan beszéltem.
- Igen.
- Te érted? - kérdeztem tőle.
- Csinos madár. 
- Ki vagyok veled segítve.
- Ki. - tollászkodott.
Mikor fel akartam menni éppen csöngettek. Kinyitottam az ajtót és bejöttek rajta a lányok. Iza volt elől.
- Jó újra itthon lenni. - mondta.
- Hiányzol is. Ki csinál nekem reggelit?
- Hát vedd rá Louis.
- Hamarabb leszek ősz.
- Csak nem. - cukkolt.
- Éjfélre rendeltem a vetkőzős fiút. - mondta Liz.
- Olyan későre? - szomorodtam el.
- Mi az menyecske csak nem vagy kiéhezve.
- Mondhatni. - vettem elő a piákat.
Jó pár kör ment le a torkunkon. Már vártam, hogy éjfélt üssön az óra és megjelenjen a vetkőzős fiú. Mikor csengettek én mentem, hogy ajtót nyissak. Mielőtt oda értem volna egy kendőt tettek a szememre, meg valami rongyot a számba. Nem tudom, hogy hova visznek, de még a kezeim és lábaim is lefogták. Amikor megállt az autó, kivezetek belőle. Nem voltak durvák, de a tudat, hogy nem saját akaratomból vagyok itt nem sokat segített. Egyszer csak éreztem, hogy a kezemen kattan a bilincs. Ahogy kinyújtottam az ujjaim megakadt egy másik kézbe. Végre kivették a számból a rongyot.
- Mit képzeltek. - akadtam ki.
- Zoe? - ismertem fel Louis hangját.
- Mit keresünk itt?
- Egyáltalán ki rabolt el. 
- Én nem látok semmi. - mondtam.
- Nekem is be van kötve a szemem.
Megfogtam a kisujját.
Készültem a legrosszabbra. Oda kötöttek egy vasrúdhoz. Vártam, hogy mikor szabadulhatok meg a szem fedőmtől és megtudjam kit kell kinyírnom, hogy ha kiszabadulok. Hirtelen lekapták rólam. 
Kedvesek. Kinyírom őket.

4 megjegyzés:

  1. Szia!:D
    Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Hajrá Zoe, hajrá Zoe, hajrá Zoe!!!!!! Istenem szegénykék! Már nagyon várom a folytatást!
    Rose X

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem várt fordulatokkal mindig tele van a blog, de ha már most ilyennek vannak akkor mi várható később? főleg az évad végén, meg a kövi elején.

      Törlés
  2. még ma tedd föl az új részt!!!!és nem ajarsz új blogot irni hisz szinte az összeset végig olvastam es nagyon tetszik ahigy irsz so hajra :)))

    VálaszTörlés