Második Évad 27.rész

.:: Jazz szemszöge ::.

Mikor elhoztuk őket Zayn beszélgetést akart velem kezdeményezni, de én ott hagytam. Időközbe Bleake és Tyler is megjött, aminek nagyon örülök.
- Meglepetés! - mondtam Louis-nak és Zoe-nak, akikről levettük a szemfedőt.
- Kinyírlak! Ez meg mi? - akadt ki a nő vérem.
- Nos mindketten... - kezdte Zayn, de én belevágtam.
- Fogd be! Szóval, egyikőtök sem boldogul a szövegével és most lesz időtök egy másnak elmondani, hogy mi van. Van egy pár kép és kisfilm rólatok. - mondtam elégedetten, nem foglalkozva a párocska durcázásával - Ugyan már Zoe, rám bíztad és az esküvődet nem rontom el, de minél hamarább végeztek, annál hamarább mehettek. - mondtam ki a nyilvánvalót. Zayn kihúzott a teremből. Bleake és Tyler elindították a kis filmet.
Good morning, beautiful. | via Tumblr- Mi bajod van már megint velem? Nem tudod eldönteni, hogy melyik barátommal búj ágyba? - kérdezte meg Zayn. Egy kényszer mosolyra húztam a szám és elindultam vissza, de megragadott.
- Ha nem hagysz békén, a sitten végzed. Világos? Tiszta szívemből gyűlöllek. És ez ellen semmit nem tehetsz. Mellesleg azzal fekszem le akivel akarok, ha tudni akarod.- vágtam a fejéhez.
- Mi van veled? Megőrültél? - emelte fel a hangját.
- Igen, akkor mikor szóba álltam veled.
- Mi bajod van?
- Nem fogom egy ilyen féreggel megosztani. - emeltem fel én is a hangom. Szerintem már bent is hallották.
- TE nem vagy százas! Tudod én  még azt hittem, hogy normális vagy!
- Én nem nem vagyok százas? - kiabáltam vele - Tudod, mindegy. Nem érdekelsz. Soha többé ne akarj velem beszélni, mert hidd el, hogy nem vagyok rád kíváncsi. Gyűlöllek! - kiabáltam vele, mire ő is elvesztette a fejét.
- Egy hülye ribanc vagy! Aki mindenkivel lefekszik, de nem veszed észre, hogy ki szeret. Ha ennyire ostoba vagy akkor meg is érdemled! Nem érdekel kivel bújsz ágyba! De tud meg, hogy egy csitri vagy! - ordított velem.
- Most takarodj! - mutattam az ajtó felé, de ezt már teljes higgadtsággal mondtam. Megindult kifelé és elment. Kifújtam magam, el sem hiszem, hogy nekem Zayn tetszett és szerelmes voltam belé. De az vigasztal, hogy mindig volt valami ami elriasztott tőle, de soha nem gondoltam volna, hogy ez. Gyűlöltem azokat, akik azt tették velem és fogalmam sem volt, hogy ki mentet meg, csak arra emlékeztem, hogy bántottak, nem is akárhogyan aztán hogy a kórházba ébredtem sokkos állapotba. Ezek után szerintem érthető ha látni sem bírom - Megjöttem! - léptem be mosolyogva. Láttam hogy Zoe és Louis csókolóznak.
- Jól vagy? - jött oda Tyler és Bleake.
- Igen.
- Én vissza viszem őket jó? - kérdezte Bleake.
- Szerintem elég ha levesszük a bilincset. - mondtam és oda adtam nekik a kulcsot.
- Segítettél tényleg megírni a beszédünket. - mondta Louis.
- Tudom, de ketten csináltátok. Bleake, ideadnád a magnót. - mondtam és ő oda hozta, szerencse, hogy direkt mindent felvettünk - Tessék, ezzel most már megtudjátok írni és itt a videó és a képek. Hátha segít. - adtam át mindent. Zoe a kinyírás helyett megölelt.
- Köszönöm húgi. - mondta mikor eleresztet.
- Nincs mit. De most irány a lány búcsúdra. - mondtam és Tyler el is vitt minket. Louis Bleake vitte vissza. Mikor vissza értünk, Tyler elment haza én mondtam  neki, hogy szerintem reggel szabadulok, tehát nyugodtan mennyen csak. A lányok nagyon vártak minket.
- De hol voltatok? - kérdezte Iza.
- Jazz segített nekem. - mondta válaszol Zoe. Nem sokára megérkezett a csippendér fiú, én kimentem az erkély-re.
- Mi történ közted és Zayn között? - jött ki Zoe - Hallottam, hogy elég keményen vitáztatok.
- Semmi Zoe. Most tudtam meg valamit, ami miatt jogom van gyűlölni őt. - mondtam rezzenéstelen arccal.
- De még is mit?
- Ne akard tudni, mert ha őszintén válaszolnák, neked is fájna. Maradjunk annyiba, hogy ne akarjatok vele összehozni soha. Mert nem bocsájtanám meg.
- De... - mondta, majd feladta - Rendben, bár nem értelek, hogy mivel bántott meg így.
- Jobb ha nem tudod. De menjünk. A levél amit írtam, egy titkos üzenet volt, de gondolom nem érteted.
- Hát, azt hittem felhajtottad a piát. - mondta. Ezen elmosolyodtam.
- Már úgy sem lényeg a tartalma, de gyere mert elfogy a pia és most innom kell egyet. - mondtam, mire ő furán nézet, tudni kell rólam, hogy nem iszom sok alkoholt. Vissza mentünk és szép lassan eltelt az éjszaka én oda adtam neki az egyik nászajándékom.
- Ez mi? - kérdezte a vékony borítékra nézve. A borítékban egy konyha bútor képe volt.
- Remélem tetszik, a régi helyet. - felbontotta és röhögött.

2 megjegyzés:

  1. Szia!:DDDDDDD
    Juj de jó! Gyorsan a folytatást!:DDDDDDDDDD
    Rose X

    VálaszTörlés
  2. Szia, köszi :) örülök, hogy tetszik :) igyekszünk ;)

    VálaszTörlés