Második Évad 40. rész

.:: Louis szemszöge ::.
 ~ 2014 November 8. Szombat~

- Jó reggelt. - mosolygott rám Zoe.
- Neked is.
Hátát mutatta nekem, majd fel akart kelni, csak én megakadályoztam. Szorosan tartottam. Közben meg apró csókokat hagytam a nyakán. Minden érintésem után felnevetett.
Megfordult alattam, majd egy hosszan csókot adtam az édes ajkaira.
Mivel nagyon hideg volt kint így nem volt kedvem kikelni a meleg ágyból.
- Louis engedj el. - motyogta Zoe.
- Minek.
- Mert még van egy ügyünk.
Morogva elengedtem, majd figyeltem, ahogy gyors léptekkel bemegy a fürdőbe. Nagy nehezen én is kimásztam az ágyból. Mire beértem már teljesen fel volt öltözve. Felváltottam. Vettem egy gyors zuhanyt, majd magamra öltöttem a ruhámat. Amikor mindennel megvoltam lementem és helyet foglaltam az asztalon. Zoe oda adta a kávémat, majd fel ült mellém.
- Éhes vagyok. - mondta Alex.
Zoe adott neki enni, majd Mex-et is megetette. Miközben ő az állatai volt elfoglalva, én csináltam pirítóst. Pirítós mellé evett egy almát én meg a kávém kortyolgattam.
- Én vezetek. - vettem el tőle a kulcsot.
Beszállt mellém, Mex meg hátra szállt be. Csendben telt az út. Van estére egy tervem. Fel akarok hozni egy kényes témát. Ahogy meg érkeztünk Zoe már ki is pattant. Én leparkoltam, majd kiengedtem Mex-t. Az ajtóban Zoe várt.
- Szóval mi a helyzet? - léptünk be.
- Szombat van fáradt vagyok, és gyilkos még mindig nincs meg. - panaszkodott Liam.
- Mint ha nekem sok kedvem lenne nekem itt leni. - mondtam.
Teljesen bele merültem abba, hogy kiderítsem, hogy a csaj, hol volt utoljára. Harry és Niall elmentek kikérdezni az anyját. Richard maradt itt. Főleg amikor megoldotta, azt az ügyet amikor hét embert gyömöszöltek bele a széfbe. Liam és apósom meg elmentek beszélni a csaj férjével.
Egész délelőtt sőt még délután nagy része rá ment a semmire. Akármit találtunk az mind zsák utca volt. Mindenki vissza jött és az asztalánál ülünk. Niall meg Harry hozott gyors kaját. És éppen mérgezünk magunkat vele. Hirtelen Zoe elejtette az evő eszközét, majd a kezét a hasára tette.
- Jól vagy? - kérdeztem tőle miközben rátettem a kezem a hátára.
- Nem. - rázta meg a fejét, közben meg egyre jobban görnyedt össze.
- Fel tudsz állni? - kérdeztem tőle.
Zoe nagy nehezen fel állt, majd az egyik oldalára Richard a másikra meg én álltam.
- Majd megyünk mi is, Mex-et meg majd elintézem. - mondta Harry.
- Én meg szólok Jazzy-nek. - mondta Niall.
Zoe beült az anyós ülésre. Richard meg hátra. Amilyen gyorsan csak tudtam úgy mentünk a kórházhoz. Minden lehetséges sebesség határt átléptem, de nem nagyon zavart. Zoe mellettem teljesen lefehéredett, meg folyamatosan jajgatott. Levegőt szaporán vette, és hasát fogta.
Ahogy meg érkeztünk Richard-dal kivettük óvatosan a kocsiból. Bementünk az ügyeletre ahol azonnal ki is vizsgálták. Mi kint maradtunk és vártuk, hogy mi lesz. Én az ujjaim tördeltem, közben meg a lábammal dobogtam. Richard fel alá mászkált, közben az ajtót nézte. Nem tudom mióta lehetünk itt, de megérkeztek a többiek is.
- Hol van? - kérdezte Jazzy.
- Bent. - válaszolt helyettem Richard.
Fiúk leültek, Jazzy meg idegesen rótta a köröket a csendes folyóson. Csak a magassarkú kopogása hallatszott. Minden más csak halkan vette a levegőt.
- Nyugi minden rendben lesz. - veregetett vállba Harry.
- Mi van, hogy ha valami komolyabb baja van? - aggódtam.
- Lehet, hogy csak egy egyszerű gyomor rontás. Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, de más is nyomja a lelked. - állt fel Harry hogy kövessem - Hozunk kávét. Kértek? - fordult körbe mire mindenki megrázta a fejét.
- Mi a baj? - kérdezte miközben megnyomta az expresso kávé gombját.
- Megakartam mondani Zoe-nak, hogy mi lenne, ha lenne egy közös gyerekünk. Ma este egy vacsora kerete alatt.
- Majd legközelebb. - biztatott a barátom.
Kivettem a kávét a gépből, majd azt szorongatva mentem vissza. Ahogy kortyoltam az italt hirtelen kinyílt az ajtó.
- Ki a férje? - kérdezte az orvos, mire fel álltam.
- Én. Hogy van? - mentem hozzá közelebb.
- Jöjjön velem. - intett, mire követettem.

2 megjegyzés:

  1. Nemááááááááááááár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most komolyan. Ezt direkt csinálod? Miért szivat engem mindenki? Ma minden kedvenc blogom ezt csinálja! A legjobb résznél abba hagyja! És most várnom kell a jövőhétig, hogy megtudjam mi a fitykes fene van Zoe-val. Mondjuk van egy sejtésem, de ez most lényegtelen.Miért? Miért utál engem mindenki?
    Ui.: A rész jó lett, csak most éppen dühös vagyok ezért nem fejtem ki részletesebben. Amugy nagyon jó lett. :DD

    VálaszTörlés
  2. Szia!:D
    Zoe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DD Remélem semmi komoly nem történt vele!!!! Nagyon, nagyon, nagyon gyorsan, sőt hiper-szuper extra sebességgel kérem a folytatást!:DDD
    Rose X

    VálaszTörlés