Második Évad 41. rész

.:: Jazz szemszöge ::.

Nem tudom mit csinált magával a nővérkém, de személy szerint nagyon haragszom rá. Bevitték, mi a folyosón várakoztunk, hogy még is mi történt vele. Kinyílt az ajtó.
- Ki a férje? - kérdezte az orvos, mire Louis fel állt. 
- Én. Hogy van? - vette komolyra a kérdezősködést Louis.

Haleb ♥

- Jöjjön velem. - intett, mire követtett az orvost, mindannyian aggódó tekintettel néztünk rá. Én teljesen ideges vagyok, mert még mindig nem mondtam el Zoe-nak, hogy mi lett velem, de már megint nem fogom, mert nem akarom, hogy ideges legyen. Bárcsak mondanának valamit.
Amikor Louis be ment akkor jött meg Bleake is.
- Szia, mi a helyzet? - kérdezte meg.
- Szia, nem tudunk még semmit. De nagyon aggódóm. - ismertem el. Minden fiú rám nézet. - Ti is aggódtok. - mondtam a srácoknak, amibe persze tökéletesen igazam is volt.
- Igaz. - ismerték el.
- Köszönöm.  Bleake, gyere egy kicsit. - hívtam a szerelmemet félre a többiektől.
- Mi a baj? - kérdezte meg.
- Aggódom Zoe miatt és még mindig nem tudja, hogy nem mentem orvosira és hogy 3 helyen dolgozom és semmilyen titokba nem avattam bele. - Vettem egy mély levegőt. Ő csak megölelt és megpuszilta a nyakam. Körül belül hét hónap alatt annyi minden történt velem, hogy azt nem hiszem, hogy tudnia kellene, de egy dolog teljesen biztos én és Bleake tökéletes párost alkottunk. Szóval jelentem a világom kezd helyre állni. A filmem sikeres volt, kértek több rendezői munkát tőlem, Enrike-nek megoldottam pár ügyet és tökéletesen beépülünk a szerelememmel a balhésok világába. Egyszerűen ő az én őrangyalom.
- Szeretlek. - suttogta nekem.
- Én is. - csókoltuk meg egymást.
- Ne itt enyelegjetek! - szólt ránk Harry.
- Féltékeny vagy? - kérdezett vissza az a srác, akinek a karjaiba voltam.
- Dehogy. - fordult vissza. Mindannyian kuncogtunk, én elhallgattam és Bleake vállára dőltem, mivel mindketten leültünk a várakozásra korántsem kényelmes székekre. Csak hallgattunk a fiúk valamilyen ügyről beszéltek, de én elmerültem a gondolataimba és abba, hogy Zoe-nak nem eshet baja.
Még el se mondtam neki mindent, sőt semmit nem mondtam el neki, amit tudni a kell. Egyszer valamikor, de nem most, az én  nővérem bivaly erős nem eshet baja, nem lehet.

2 megjegyzés:

  1. Hát, most már biztos. Pénteken iszonyatosan ki fogok akadni...

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!:D
    Nem tudom mit terveztettek folytatásnak, de remélem minden rendben lesz, mert most rendesen 'összefostam' magamat a folytatást illetően!
    Rose X

    VálaszTörlés